Varoitus kaikelle kansalle

Helsingissä (ihan Tapiolaa myöten), Turussa, Tampereella ja Oulussakin on havaittu, että maailmasta on juurikin tavara loppumassa. Kaikki ihmiset ovat kerääntyneet jonottamaan villapaitoja, äänilevyjä, järjestelmäkameroita, oliiviöljyä ja Brunbergin suukkoja. Monet lintsaavat tätä varten töistä tai koulusta. Samassa kamalassa jamassa ovat nyt edustusrouva ja duunari, mummo ja teinari, kantasuomalainen ja maahanmuuttaja. Taivas meitä varjelkoon!

Tavaran ollessa maiilmasta ihan minä hetkenä tahansa loppumassa, on syytä penkoa kaikki esille asetettu tavara, sulloa omat löydöt tiukasti kainaloon ja sittenkin vielä tarkistaa, olisiko jotakin todella tärkeää, jota ilman ei voi kertakaikkiaan tulla toimeen.

Ja mikäli niin kauheasti sattuu käymään, ettei millään työstä, sairaudesta tai levosta johtuen pääsekään mukaan taistelemaan materiaalisen maailman viimeisistä jaossa olevista hyödykkeistä, ei kaikki ole vielä menetetty.

Tavara kun on maailmasta loppumassa taas sitten puolen vuoden kuluttua.

9 comments

  1. Uskoisitko jos kertoisin, etten noilla päivillä tainnut koskaan käydä? Jos olen niin sitten ihan alkuvuosina.

    Ps. Tapiola on Espoossa 🙂

  2. Heh, sama kuin juhlapäivinä yleensäkin, kansa kuolee nälkään! Ja viime perjantaina cittarissa, kun syyslomat alkoivat, niin piti kaikkien käydä ostamassa 100 pussia sipsejä ja 10 litraa maitoa. Anna mun kaikki kestää.

  3. Siis en osaa enää kirjoittaa: kiitos tunnustuksesta Anu, ja haasteesta, sanan kirjoitusasu on vain aika haasteellinen 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s