Tunnustan!

Kiitos Anulle tunnustuksesta. Tässä täytyisi ilmeisesti kertoa kahdeksan asiaa itsestään ja laittaa sitten haastetta eteenpäin kahdeksalle.

1. Inhoan kaikenlaisia ketjujuttuja. En ikinä laita eteenpäin esim. ketjusähköposteja tai -kännyviestejä, en edes niitä, joissa pyydetään kertomaan kaverille kuinka ihana ihminen hän on. Eniten inhoan niitä, joissa lupaillaan onnea tai epäonnea sen mukaan, jatkaako ketjua. Ehkä minun olisi pitänyt jatkaa niitä, olen tälläkin hetkellä käsi kantositeessä ja seuraava työkeikka on vasta maaliskuussa. Olen ihan oikeasti otettu tunnustuksesta ja kerron mielelläni itsestäni kahdeksan asiaa, sen verran paljon itsensäpaljastaa minussakin on ;), mutta en pistä haastetta eteenpäin, vaikka kivoja bloggarikohteita kyllä löytyisi. Mutta miettikää nyt: jos jokainen laittaa haasteen kahdeksalle, on kolmen kierroksen myötä haastettu (edellyttäen, ettei ole päällekkäisyyttä) jo 584 bloggaria.

2. Olen kauhean hidas lukija. En voi lukea hyvääkään kirjaa vauhdilla, vaan minun täytyy hahmottaa ja ymmärtää koko virke, ennen kuin voin siirtä eteenpäin. En todellakaan ole näitä kirja illassa -ihmisiä.

3. Salakuuntelen keskustelevia ja puhelimessa puhuvia ihmisiä bussissa ja junassa. Se on hauskaa ja halpaa hupia.

4. Syön kasvis- tai kalaruokaa aina, kun sitä on tarjolla, mutta jos minulle tarjotaan kylässä (ai kotona) liharuokaa, en kehtaa kieltäytyäkään.

5. Pidän karppausta idioottimaisena, epäterveellisenä ja ennen kaikkea epäeettisenä ruokavaliona. Rakastan hyvää leipää ja pastaa.

6. En pidä fanaattisuudesta missään sen muodoissa. Paras tapa saada minut häipymään paikalta on selittää, kuinka Alexander-tekniikka, zen-buddhalaisuus, prosessikirjoittaminen, valkoisen sokerin välttäminen kaikissa sen muodoissa tai mikä muu tahansa asia ratkaisee kaikki ongelmani.

7. Diggaan 1980-luvun discomusiikkia.

8. En ole lukenut (vieläkään) Volter Kilven Alastalon salissa.

There. Kaikki halukkaat saavat toki kopsia tuon merkin minun nimissäni, jos haluavat paljastella jotain itsestään.

3 comments

  1. Hahaa, mäkin inhoan ketjumeilejä ja geneerisiä ”Lähetä tämä kaikille rakkaimmille ystävillesi! (tai muuten…)” -juttuja 😀 En edes avaa niitä vaan klikkaan suoraan roskikseen, paitsi jos ne tulee joltain tutulta josta ei oo aikoihin kuulunut, niin lähetän vastauksena ihan OIKEAN meilin jossa kyselen OIKEITA kuulumisia.
    Nää blogihaasteet on siitä paljon kivempia, että näihin vastataan omin sanoin, ja saattaa kuulla jotain uutta ja hauskaa tyypeistä (kuten tämä sun ketjukirje-inhojuttu 😉 ).

    Ah, kasaridisko on parasta jorausmusaa ❤

  2. Kuinka lohduttavaa, mäkin olen hidas lukija, mutta olen silti ajatellut aloittaa Alastalon salissa jo tämän vuoden puolella…

  3. Minäkin kuulun ketjujen inhoajiin, mutta tällaisia listoja on mukava lueskella. Itsekin olen skipannut Kilven kirjan ja tuskin tartun siihen lähiaikoina…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s